Wonderjaren

Om het schooljaar nooit te vergeten!

Een schooljaar is zo om, en vliegt voorbij. Ze worden zo snel groot, meneer, mevrouw. Daarom is er nu Wonderjaren!

Wat is wonderjaren?

Wonderjaren geeft elke leerling de hoofdrol in een gepersonaliseerd fotoverhaal én helpt hen thuis vertellen over het leven op school en de avonturen die ze daar beleven.

Wonderjaren - schoolfoto's

 

Wonderjaren werkt met de school- en klasfoto's die juffen en meesters vandaag al maken voor een schoolwebsite, de klasblog of Facebookpagina. Met de Vertelfoto’s en het Wonderjaarboek kunnen mama's en papa's vanop de eerste rij meegenieten van de mooiste momenten op school, uitstap en in de klas. Met tips en vragen die jullie leerlingen, jouw zoon of dochter helpen om over alle avonturen te vertellen.

Van de eerste kleuter-schooldag met veel te grote boekentas tot de diploma-uitreiking op de lagere school.

Hoe doen we dat?

We werken met de bestaande klasfoto's. Ze zijn ideaal om voor elke leerling een persoonlijk fotoverhaal samen te stellen.

Met Wonderjaren deelt de juf of meester deze foto's snel en makkelijk met ouders. Een persoonlijke fotoselectie belandt op een veilige manier in de mailbox van de ouders, vergezeld van een tip of vraag voor een fijn vertelmomentje thuis.

Benieuwd hoe Wonderjaren elk leerling van de klas herkent? Dankzij de geavanceerde gezichtsherkenningsoftware ontwikkeld samen met de KULeuven staat elke leerling centraal in zijn of haar fotoverhaal.

Wil je graag op het einde van het jaar een mooie verzameling van al die beelden? Dat kan via een Wonderjaarboek. Zo simpel is het!

Waarom meedoen?

Ben je een juf of meester die op zoek is naar een manier om ouders meer te betrekken bij het klasleven van hun kind? Een veilige manier om jullie schoolfoto's met hen te delen?

Of droom je er als mama of papa ook wel eens van om een vliegje te zijn in de klas van jouw zoon of dochter?

Wonderjaren - fotojaarboek

Met Wonderjaren wordt het voorbije schooljaar voor altijd vastgelegd. Een ideale gespreksstarter thuis, een unieke herinnering aan het schooljaar, een tastbaar souvenir voor later!

Voor wie?

Ontdek Wonderjaren