Starten met Wonderjaren

Starten met Wonderjaren

hoe werkt dat precies?

We werken met jullie schoolfoto's

Je bent juf en meester en wil je leerlingen meer vertelmomentjes thuis bezorgen met Vertelfoto's en een Wonderjaarboek. Maar hoe gaat dat precies allemaal in zijn werk? En betekent dit extra werk bovenop jouw al drukke takenpakket? Nee hoor, Wonderjaren gaat aan de slag met jullie bestaande schoolfoto's. die jullie vandaag al nemen voor de schoolwebsite of een klasblog. Alle foto's die je nu al maakt zijn de perfecte spontane momenten die een schooljaar vastleggen. Ze zijn ideaal om voor elk kind een uniek fotoverhaal samen te stellen.

Deze foto's kan je gewoon opladen op ons platform of neem je met onze handige foto-app.

Wonderjaren fotojaarboek met fotostickers

 

automatische gezichtsherkenning

Benieuwd hoe Wonderjaren de kinderen uit je klas herkent? Dankzij onze geavanceerde gezichtsherkenningssoftware ontwikkeld in samenwerking met de KULeuven, maakt Wonderjaren een persoonlijke fotoselectie van elke leerling in de klas. Hoe? Nadat ouders 4 referentiefoto's opgeladen hebben op het Wonderjarenplatform kan onze software alle foto's scannen en met behulp van geavanceerde computertechnieken het gezicht van elke leerling herkennen. Met deze foto's gaan wij dan aan de slag en maken we een persoonlijke fotoselectie uit de school- en klasfoto's die we delen via de Vertelfoto's en bundelen in een fotojaarboek van het afgelopen schooljaar. As simple as that!

Wonderjaren automatische gezichtsherkenning

 

Wie doet wat?

Wil jij als juf, meester of directie starten met Wonderjaren en je leerlingen en hun ouders kostbare herinneringen voor het leven bezorgen?

Het schoolteam

Wonderjaren - het schoolteamInschrijven van de school, het schoolteam en de klas(sen) die deelnemen.
Promotiemateriaal uitdelen dat jullie van ons ontvangen of kunnen downloaden.
Uploaden van foto's tijdens het schooljaar.
Verdelen van de Wonderjaarboeken in september.

De ouders

Ouders registreren hun kindRegistreren hun kind(eren) op het Wonderjarenplatform.
Uploaden 4 referentiefoto's zodat onze gezichtsherkenningssoftware het snoetje van hun oogappel detecteert.
Online betalen indien ze Wonderjaren premium - met een Wonderjaarboek en alle Vertelfoto's ook digitaal - wensen.

Het Wonderjaren-team

Wonderjaren doet de rest.
De complete afhandeling - registraties, bestellingen, betalingen & de fotoselectie - verloopt via het Wonderjaren-platform.
Wonderjaren analyseert de foto's, maakt een persoonlijke fotoselectie per kind met behulp van onze gezichtsherkenningssoftware, stuurt Vertelfoto's naar de ouders en bundelt de beste foto's in een Wonderjaarboek die in september op school worden geleverd.

Nu al fan van ons plan?

Vraag dan hier een unieke activatiecode voor jouw school aan. Met deze code kan je jullie school of enkel jouw klas activeren. Op die manier kan je op ontdekking gaan in ons platform, de app gebruiken, een test organiseren en zelf ervaren of Wonderjaren bij jouw school past.

Wonderjaren - meisje aan het. bord