Voor scholen

Geef jouw leerlingen thuis nog meer te vertellen

Jullie schoolteam en ouders zetten zich maximaal in om kinderen te helpen ontplooien tot gelukkige, zelfstandige individuen.Toch is het niet altijd evident om ouders ook buiten de klasmuren te betrekken bij het schoolleven van hun zoon of dochter. Nochtans blijkt die thuisbetrokkenheid net de grootste positieve impact te hebben op hun leerprestaties, zelfbeeld en welbevinden.

Daarom is er nu Wonderjaren! Wonderjaren ontwikkelde een originele manier om ouders dichter te betrekken bij het klasleven én de ontwikkeling van hun kind.

Met de Vertelfoto's en een Wonderjaarboek biedt Wonderjaren elke leerling de hoofdrol in een eigen fotoverhaal. Met tips en vragen voor een fijn vertelmoment thuis om mama's en papa's intenser te laten meegenieten van de schoolactiviteiten van hun oogappel. En een persoonlijk fotojaarboek als tastbaar souvenir voor later.

De Vertelfoto's

De Vertelfoto’S

De Vertelfoto's bezorgen alle ouders gratis een persoonlijke selectie foto's van hun zoon of dochter. Samen met tips én inspirerende vragen voor een fijn vertelmoment thuis, zelfs tijdens de drukker dan drukste periodes.

Hoe gebeurt dat? Wanneer juf of meester een foto oplaadt - met onze handige foto-app of gewoon ook via de computer, smartphone of tablet - ontvangen ouders de foto's van hun zoon of dochter in hun digitale postvakje.

Zo worden schoolfoto's de ideale gespreksstarter en geef je ouders een positieve, actieve rol om ook thuis te werken aan de taalvaardigheid van hun kind.

Het Wonderjaarboek

Het Wonderjaarboek legt de mooiste klasmomenten van het voorbije schooljaar voor altijd vast in een uniek en persoonlijk fotojaarboek. Een prachtige herinnering aan het schooljaar en een tastvaar souvenir voor later. Mét 60 gepersonaliseerde fotostickers, geselecteerd uit de Vertelfoto's, én leuke thema-stickers om het boek samen met papa of mama thuis te vullen, personaliseren en pimpen.

Met Wonderjaren Premium ontvangen ouders na afloop van het schooljaar het Wonderjaarboek én alle Vertelfoto's digitaal.

Het WonderJaarboek

VOORDELEN VOOR JOUW SCHOOL

Waarom kiezen scholen voor Wonderjaren?

 • Wonderjaren biedt een platform waar je op een snelle én veilige manier foto's kan delen. Alles conform de GDPR.

 • De gratis Vertelfoto's voor alle ouders zijn een uitnodiging die ouders frequenter betrekt bij school.

 • Meer bezoekers op jullie schoolwebsite of klasblog. Deze Vertelfoto's linken door naar jullie schoolwebsite of klasblog.

 • Een unieke herinnering voor ouders, leerlingen én leerkrachten in de vorm van een persoonlijk Wonderjaarboek.

 • Een manier om jullie school positief in de kijker te zetten.

 • Als school neem je gratis deel aan Wonderjaren. Intekenen op de Vertelfoto's is gratis voor alle ouders.

 

Extra voordelen voor het schoolteam

 • Hulp voor jouw leerlingen om thuis nog meer te vertellen.
 • De kans om jullie schooljaar nooit meer te vergeten.
 • Geen extra werk, dit alles mét de juiste en gebruiksvriendelijke tools: je haalt echt alles uit je bestaande schoolfoto's. Wonderjaren maakt het veel gemakkelijker om foto's te nemen en delen met ouders van je leerlingen.
 • Én een extra bonus: Dankzij Wonderjaren kunnen ook leerkrachten de leukste herinneringen van het afgelopen jaar koesteren en bundelen. Als juf of meester krijg jij een gratis Wonderjaarboek met de mooiste klasmomenten van het afgelopen schooljaar. Hoe heerlijk zal het zijn om hier later op terug te kijken?
gratis fotojaarboek voor leerkrachten

 

En voor jullie ICT-coördinator

 • Wonderjaren biedt een automatische oplossing die jullie school én alle leerkrachten toelaat om schoolfoto's veilig, snel en een heel eenvoudig te delen met ouders.
 • Conform de GDPR-wetgeving en met maximaal respect voor de privacy van alle leerlingen.
 • Een foto-oplossing waar iedereen vlot zelf mee aan de slag kan. Minder werk en minder vragen voor iedereen!

fan van ons plan? nieuwsgierig?

Neem dan snel contact met ons op en vraag een unieke activatiecode aan. Met deze code kan je jullie school of enkel jouw klas activeren. Op die manier kan je ons platform ontdekken, de app gebruiken, een test organiseren en zelf ervaren of Wonderjaren bij jouw school past.

VinkjeGratis testen voor jouw school of je klas
VinkjeHet Wonderjaren platform ontdekken
VinkjeDe foto-app gebruiken en foto's opladen
VinkjeAlles vrijblijvend uitproberen!