GEZICHTSHERKENNING VOOR HET FOTOVERHAAL VAN JOUW KIND

Schrijft je dochter voor het eerst alle woordjes juist op haar dictée in de klas? Slaagt je zoon erin om als eerste van zijn klasgenootjes de basketbal in de ring te mikken tijdens de turnles? Of heeft je oogappel tijdens de knutsel- en tekenles zichzelf van boven tot onder ondergekliederd in verf, glitter en papier maché? Zo’n momentjes zijn onbetaalbaar. Met 4,5 volle dagen op de schoolbanken mis je fragmenten uit het leven van je oogappel. Dankzij ons hoef je niet langer alles te missen. Maar hoe bezorgen wij je de juiste foto’s en hoe weten wij welk snoetje hoort bij welk kind?

Hoe werkt dat? 

Wonderjaren gaat aan de slag met de foto's die de juf of meester vandaag al maakt voor een schoolwebsite, Facebook-pagina van de school - of een klasblog. Na het opladen van de schoolfoto's door juf of meester op ons platform doet onze software de rest: Wonderjaren scant met geavanceerde computertechnieken alle foto's en gaat op zoek naar jouw zoon of dochter.

Software om lieve snoetjes te herkennen 

Hoe herkent Wonderjaren jouw zoon of dochter tussen alle andere kinderen in de klas of op school? Daarvoor bundelden we onze krachten met de KULeuven en ontwikkelden we samen revolutionaire en geavanceerde gezichtsherkenningssoftware. Jij registreert je kind op onze website en bezorgt ons een viertal referentiefoto’s via het Wonderjarenplatform. Op die manier weten wij wie zoon- of dochterlief is. Wanneer de juf of meester foto’s neemt in de klas of op school en die oplaadt op het Wonderjarenplatform, scant onze software alle foto’s en gaat op zoek naar gelijkenissen met de door jouw ingezonden referentiefoto’s. Op die manier stellen wij een op-en-top gepersonaliseerd fotoboek samen en wordt je kind de ster van zijn of haar eigen fotoverhaal. As simple as that!

Gezichtsherkenning om jouw kind uit de klas en schoolfoto's te herkennen

En hoe gaat het dan verder?

Het enige wat je moet doen om een uniek Wonderjaren klasboek te bestellen, is het registreren van 4 referentiefoto's van jouw zoon of dochter. Met deze 4 foto's gaan we aan de slag én maken we een persoonlijke fotoselectie uit de schoolfoto's van het afgelopen schooljaar van jouw zoon of dochter. Hierna stuurt Wonderjaren jou de Vertelfoto's van jouw zoon of dochter.

 

Privacy fotojaarboek

Wat met privacy?

De foto’s van jouw oogappel belanden rechtstreeks in jouw mailbox. Maar dat betekent niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot de foto’s die onze software aan je kind koppelt. Foto’s van je zoon of dochter kunnen nooit gedownload worden door of gedeeld worden met derden én de school moet toestemming geven als een extra controlecheck. Dit omdat wij privacy hoog in het vaandel dragen.