Wonderjaren voor ouders

Beleef het leven in de klas, alsof je er zelf bij was

Je kleine spruit is een schattige, vrolijke baby en een vingerknip later een nieuwsgierige kleuter en zelfs een flinke en ijverige leerling in een klasje op de lagere school. De tijd gaat razendsnel. Van kleine momenten tot grote stappen die je kleine spruit op school maakt, je wil al die momenten vangen en voor altijd kunnen koesteren en bewaren. Voor hen en jezelf.

Foto’s zijn ideaal om de mooiste herinneringen van je oogappel vast te leggen en ervoor te zorgen dat ze nooit meer vergeten worden. Ook schoolfoto’s zijn hierin een hele hulp: ze vertellen het verhaal van de ontwikkeling van je kids door de kleine momentopnames vast te leggen. Als een soort vlieg op de muur die ervoor zorgt dat jij kan meegenieten van hun avontuurlijke schooldagen, en hen later een onvergetelijke herinnering vol nostalgie meegeeft.

WAT IS WONDERJAREN? 

Benieuwd naar het leven van jouw kind op school? Of vertelt jouw zoon of dochter soms weinig na een dagje in de klas?

Wonderjaren zorgt ervoor dat jij nooit meer een dag uit het leven van je oogappel moet missen. Hoe doen we dat? Met Vertelfoto’s en een Wonderjaarboek herbeleven jullie samen de mooiste klasmomenten.

Bovendien zijn onze Verteltips en - vragen dé ideale gespreksstarter voor een fijn en gezellig moment thuis! 

HET WONDERJAARBOEK

Wanneer de schoolpoort op 30 juni sluit, duiken we bij Wonderjaren in het archief van Vertelfoto’s van jouw oogappel om zo het afgelopen schooljaar te bundelen in een unieke selectie van 60 gepersonaliseerde fotostickers en originele tekst- en themastickers. Op die manier krijg je een persoonlijk herinneringsboek waardoor jij en je zoon of dochter het afgelopen schooljaar nooit meer kunnen vergeten. Je kind krijgt de hoofdrol in zijn of haar eigen fotoverhaal. Ga thuis samen aan de slag en maak je eigen gepimpte fotoboek als souvenirtje aan het afgelopen schooljaar. Plak en knutsel samen met fotostickers en maak er thuis een gezellig moment van om nooit meer te vergeten. Wedden dat je kind ondertussen honderduit vertelt over het leven op school, in de klas, de vriendjes en de juf of meester en het schooljaar opnieuw beleeft?

Wonderjaren - Wonderjaarboek
Vertelfoto's

VERTELFOTO’S 

Wil je je zoon of dochter sneller of makkelijker aan de praat krijgen over wat hij of zij beleeft op school? Met onze Vertelfoto’s helpen we je oogappel om meer te vertellen over het leven in de klas. De juf of meester neemt op tijd en stond leuke foto’s van de dagelijkse klasmomentjes en avontuurlijke uitstappen. Met de Vertelfoto’s bezorgt Wonderjaren alle ouders gratis een persoonlijke selectie foto’s van hun zoon of dochter in hun digitaal postvakje. Samen met tips én inspirerende vragen voor een fijn vertelmoment thuis. Zo praten jullie samen gezellig na over een avontuurlijke dag op school en spenderen jullie meteen wat kwali-tijd. En een extra voordeel: intekenen op de Vertelfoto’s is voor mama’s en papa’s helemaal gratis!

Na het einde van het schooljaar gaan wij voor jullie aan de slag. Na de zomervakantie krijg je van ons

oke  Een fotojaarboek om in te vullen en te personaliseren.

oke  60 zelfklevende foto’s van je oogappel met klasgenootjes en de juf of meester tijdens de leukste schoolbelevenissen en uitstapjes.

oke  Knotsgekke, kleurrijke tekst- en themastickers om het fotoboek te pimpen en personaliseren.

Voor een uniek herinneringsboek om het schooljaar nooit meer te vergeten!

Kindje met Wonderjarenboek

 

Voordelen

Waarom kiezen voor een fotojaarboek of Vertelfoto’s van Wonderjaren voor je oogappel? Als mama of papa is heeft het inschrijven via je school voor een jaar van foto’s en herinneringen tal van voordelen:

okeJe krijgt gratis Vertelfoto’s van je zoon of dochter in je mailbox zodat je niks uit het leven van je kind hoeft te missen.

okeMet het Wonderjaarboek krijg je er een persoonlijk en tastbaar souvenir bij om herinneringen te bewaren en koesteren.

okeMet onze verteltips heb je de ideale gespreksstarter in huis voor een warm vertelmomentje met je kind.

okeMeer thuisbetrokkenheid én een positieve invloed op de cognitieve ontwikkeling en het sociaal-emotioneel functioneren van je oogappel.

okeEen gemotiveerd en gelukkig kind dat zich gehoord voelt thuis.

Papa en kindje plakken Wonderjarenboek vol

Wonderjaren

0,00 schooljaar
  • Vertelfoto's
  • Hoogkwalitatief WonderJaarboek
  • 60 gepersonaliseerde fotostickers
  • Digitale foto's in hoge resolutie
  • Advertentievrij

Wonderjaren Premium

19,50 Schooljaar
  • Vertelfoto's
  • Hoogkwalitatief WonderJaarboek
  • 60 gepersonaliseerde fotostickers
  • Digitale foto's in hoge resolutie
  • Advertentievrij