Hoe veilig is dit allemaal? Is er wel voldoende bescherming?

De school geeft ons vooraf de toestemming om enkel foto’s op te laden van kinderen waarvan de ouders (of hun wettelijke vertegenwoordigers) hiervoor toestemming gaven bij ondertekening van het schoolreglement.

Alle fotomateriaal wordt opgeslagen binnen een beveiligde digitale omgeving. Na 31 oktober van het jaar volgend op het schooljaar worden alle betreffende foto’s van de servers gewist.

Omwille van privacy redenen kunnen enkel personen die het ouderlijk gezag uitoefenen hun kind registeren. Hun identiteit wordt doorgegeven aan de betrokken school. Zij ontvangen op dat moment een unieke bestelcode die ze naar eigen goeddunken kunnen doorgeven aan derden voor het plaatsen van een bijbestelling. Op het moment van de bestelling door deze derden wordt hun identiteit doorgeven aan de betrokken ouders. Op die manier wil Wonderjaren de persoonlijke levenssfeer van de leerlingen zo goed als mogelijk vrijwaren.

Hoe kunnen we je helpen?

E-mail

Zit je met een specifieke vraag? Stuur een mailtje naar info@wonderjaren.eu. Onze expert helpt je zo snel mogelijk verder.

Bel ons

Zit je met een specifieke vraag? Bel ons via 050 671 449. Onze expert helpt je zo snel mogelijk verder.