Ontdek Wonderjaren: voor een onvergetelijk schooljaar voor jouw klasje!

  • Scholen
Geschreven door Celine op 22 September 2018 Leestijd: 3 minuten
Een onvergetelijk souvenier om jouw schooljaar nooit meer te vergeten

Wanneer de schoolpoort zich ’s avonds sluit, blijven herinneringen over aan uitdagende rekensommen, een heerlijk creatieve knutselles, een spelletjesmiddag, of misschien wel een schoolreisje naar de dierentuin of een waterpretpark, een fietstocht of sportdag, een verkeersles op het dorpsplein, een dans- en toneelvoorstelling waarvoor urenlang gerepeteerd werd, grappen en grollen die je leerlingen uithaalden, tekeningen en knuffels van je leerlingen of misschien wel de overwinning van je klasje tijdens de voetbalcompetitie op school. Als leerkracht kan je er steeds voor zorgen dat je leerlingen thuis nog meer te vertellen hebben en het schooljaar nog intenser beleven. Hoe? Door hun mooiste momenten te bewaren voor altijd!

Unieke Wonderjaarboeken voor je Vertelfoto’s

Ben je steeds op zoek naar manieren om ouders nog dichter te betrekken bij het leven van hun oogappels op de schoolbanken? Wil je hen graag mee laten genieten van alle activiteiten op school? Dankzij Wonderjaren kunnen zowel jijzelf als je leerlingen en hun ouders nog heerlijk lang nagenieten van hun jaartje bij jou in de klas. Herinneringen worden gebundeld in een mooi Wonderjaarboek dat op maat gemaakt is van elke leerling. Iedere leerling speelt de hoofdrol in zijn eigen verhaal. De mooiste momenten van het schooljaar worden zo vastgelegd in een persoonlijk en uniek fotojaarboek. Het maken van zo’n jaarboek vol met de favoriete herinneringen van je leerlingen is een originele manier om hun mooiste momenten in jouw klasje te bundelen en te vereeuwigen.

Wonderjaren fotoboek

 

Vertelfoto’s voor knusse vertelmomenten

Tijdens het schooljaar geeft Wonderjaren jouw leerlingen meer te vertellen thuis. Nadat jij foto’s oplaadt op onze website, zorgen wij ervoor dat die bij de mama’s en papa’s terecht komen. Samen  met tips én inspirerende vragen, zodat ze deze ‘Vertelfoto’s’ kunnen gebruiken voor een vertelmomentje thuis. Zet de initiatieven van je school nog eens extra in de kijker, leg uitstapjes vast op beeld en creëer samen met ons een persoonlijk souvenir waarmee niet alleen ouders zich meer betrokken voelen maar ook nog eens lang kunnen nagenieten van de avonturen van hun bengels.

Extra werk voor de juf of meester? Helemaal niet!

Via de Wonderjaren app gebruik je gewoon de foto’s die je al nam voor de schoolwebsite of de klasblog met je eigen toestel of smartphone. En die hoeven lang niet tot in de puntjes perfect te zijn. Nadien gaat onze software ermee aan de slag.  En als juf of meester krijg jij een gratis Wonderjaarboek van ons met de mooiste klasmomenten. Een onschatbaar souvenir!